Translate

сряда, 21 ноември 2012 г.

Запечени пилешки крилца с глазура

Запечени пилешки крилца с глазура

кетчуп - 2 ч.ч.
захар - 1 ч.ч. кафява
сос Уорчестър - 2 с.л.
оцет - 2 с.л. ябълков
морска сол - на вкус
черен пипер - смлян, на вкус
пилешко месо - 700 - 800 г пилешки крилца
Смесете всички продукти, отделете по-голяма част от соса, а в останалия накиснете крилцата и ги оставете да престоят 1/2 час. Разстелете ги в омазнена тава, добавете половината от отделения сос, покрийте с фолио и печете 35 мин, махнете фолиото и запечете още 5 мин. Поднесете  с отделения сос, сервиран в купа .

Няма коментари: