Необходими продукти
| |
Начин на приготвяне
Каймата
се омесва добре с накиснатата във вода и изцедена филия хляб, лука,
яйцата и подправките. Оформят се кюфтетата. Месният бульон се загрява
при 600 Вт за 5 минути. Прибавят се кюфтетата и се държат 7 минути при
600 Вт. Кюфтетата се изваждат и се оставят на топло. Бульонът се
прецежда и се отмерват 300 мл. Прибавят се маслото, виното, размитото с
малко вода брашно и сосът се слага да заври при същата мощност за 2
минути. Слага се сметаната и се разбърква. Кюфтетата се заливат със соса
и се поднасят.
|
Translate
сряда, 7 ноември 2012 г.
Кюфтета със сос за микровълнова печка
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар