|
|||||||
1 голяма маруля, измита и изсушена 450 гр зелен боб, сварен 1 1/2 с.л. смлян дребен лук 1/2 до 2/3 чаша винегрет Сол и прясно смлян черен пипер 3-4 зрели червени домата, нарязани на клинове (или 10-12 чери домати, разполовени) 3-4 картофа, обелени, нарязани и сварени 170 гр риба тон от консерва в зехтин 6 твърдо сварени яйца, обелени и разполовени 1 кутия филе аншоа 1/3 чаша малки черни маслини 2-3 супени лъжици каперси 3 супени лъжици прясно смлян магданоз |
|||||||
Подредете листа от маруля в голям поднос или в плитка
купа. Малко преди сервиране разбъркайте зеления боб с дребния лук,
няколко супени лъжици винегрет, сол и черен пипер. Поръсете доматите с
лъжица винегрет. Поставете картофите на купчинка в центъра на подноса и разпръснете отстрани на купчинки фасула
|
Translate
неделя, 28 октомври 2012 г.
Салата Никозия От: ДЖУЛИЯ ЧАЙЛД
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар