Солен тарт с мляно месо
-1 доза "пат бризе"
-мляно телешко месо
-лук, настърган
-сол
-черен пипер
-чубрица(tym)
-червен пипер
-сварен ориз
-2-3 с.л. олио в сместа
-за заливката: сос бешамел, в който сме разбили 1 яйце(или 2 яица с прясно мляко и брашно; или 2 яйца с кисело мл. и брашно?)
-за поръсване: настърган пармезан(или настърган кашкавал, или разпръскваме тук, там паеченца топено сирене?)
-1 доза "пат бризе"
-мляно телешко месо
-лук, настърган
-сол
-черен пипер
-чубрица(tym)
-червен пипер
-сварен ориз
-2-3 с.л. олио в сместа
-за заливката: сос бешамел, в който сме разбили 1 яйце(или 2 яица с прясно мляко и брашно; или 2 яйца с кисело мл. и брашно?)
-за поръсване: настърган пармезан(или настърган кашкавал, или разпръскваме тук, там паеченца топено сирене?)
Няма коментари:
Публикуване на коментар