Translate

сряда, 30 януари 2013 г.

Няколко трика как да увеличим визуално височината на апартамента

- Предпочетете вградени мебели по цялата височина на жилището, от пода до тавана. Вратите да бъдат задължително плъзгащи.
Ако стените са декорирани с тапет, важно е да отчетете оптическия ефект, който ще се създаде при комбинацията на различни цветове и шарки:
-    Тапетите с вертикална шарка ще издължат стаята
 - Ползвайте дискретни настенни лампи. По този начин визуално ще "повдигнете" тавана и ще уголемите пространството.
Подът на малката кухня най-добре облицовайте с керамични плочки – светли и гланцови. Светлината, която се отразява в тях, ще изпълни кухнята с въздушност и лекота.
 -    Краен, но безпогрешен вариант е да закачите огледало на тавана. То създава илюзия за безкрайност.-    Използвайте светлите гланцови опънати тавани с вградени осветителни тела. Огледалният им ефект прави стаята по-висока, почти двойно;Таванът в малката стая трябва да е светъл, най-добре белоснежен, а мебелите в стаята да са ниски, почти на нивото на очите.Присъствието на вертикални шкафове и етажерки ще издължат стаята.v333
 155Щорите са подходящи за монтаж на таван Те придават допълнителен стил и елегантност на стаите ви като спомагат за визуалното увеличаване на височината на помещенията.Възможност за електронно дистанционно управление при необходимост.
 

в арсенала на професионален дизайнер, има много
средства - оптически илюзии , което позволява на практически повишаване на тавана .

 използването на
осветление в горната зона на стаята - това помага да се увеличи визуално
височината.

 

Няма коментари: