Продукти: Езика с останалите продукти се слагат в тенджера под налягане,
1 телешки език заливат се с вода добре да ги покрие и се варят 1 час.
1цяла глава лук След изваждането му езика е добре сварен и се бели много лесно.
1 морков Бульона се прецежда,за да се използва за соса,който
1 резен целина се приготвя на принципа на бешамела като в краве масло се за-
3-4зърна пипер пържват 3-4с.л.брашно и се разреждат с бульона.В края на готве-
2дафинови листа нето се добавя 1с.л.каперси,които придават неповторимия вкус на
1с.л.сол ястието.
Можете да нарежете езика още докато е топъл,но филийките става дебели и рошавички.
Ако го изчакате напълно и добре да се охлади се режат тънки и перфектни филийки под какъвто и да е наклон.
Няма коментари:
Публикуване на коментар