Translate

вторник, 28 февруари 2012 г.

Миш-маш


Преди време много държах да приготвям миш-маша с печен пипер,но после установих че със суров е не по малко вкусен,така че оставям на вас да изберете кой от двата начина да използвате

5домата(пресни или от консерва)
10 едри чушки(по възможност 7червени и 3зелени,а понякога добавям и 1жълта за разкош)
2глави лук
3скилидки чесън
10яйца
300гр сирене
магданоз
Да не забравя да спомена,че количеството е за 6 порции.Обелвате и нарязвате на ситно доматите,запържвате в зехтин и добавяте ситно нарязания лук,оставяте да поври,след което
добавяте и нарязаните на едри ивици чушки.

Задушавате докато поомекнат,сипвате нарязания на филийки чесън и разбитите яйца.Те стягат много бързо,но трябва да бъркате,за да не залепнат.
Дърпате от огъня,поръсвате с натрошеното сирене и ситно нарязания магданоз и сервирате.

Няма коментари: