Translate
петък, 10 февруари 2012 г.
Пача
Невероятно лесно,невероятно вкусно,невероятно ефектно-нали?Сварих 4 свински крачета с 1 дафинов лист,1 препълнена супена лъжица сол,няколко зърна черен пипер , 5-6 цели скилидки чесън и повечко вода за 1 час в тенджерата под налягане.Като изстинаха отворих тенджерата и що да видя:те се разпаднали,не ми остана нищо друго освен да извадя кокалчетата.Разпределих месото в подходящи чаши и оставих в хладилника да се желира.С помощта на нож отлепих желето от стените на чашите и ги захлюпих върху подходящо плато.Украсата е въпрос на фантазия и подръчни средства.А и да не забравите да приготвите отделно пресован чесън с оцет и малко сол.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар