Крем:
1 консерва подсладено кондензирано мляко / около 400г/
250г меко масло
около 100 г кокосови стърготини(може да сложите и повече, ако ви се стори, че крема е по-рядък).
Първо се разбива маслото с кондензираното мляко до получаване на пухкав крем и после се прибавят стърготините. Така приготвения крем се оставя за около час-два да се стегне хладилника и стърготините да поемат добре.
Сглобяване:
Блата може да се сиропира леко с ром или някакъв сироп, компот или мляко. Маже се с крема, като между редовете се нареждат кръгчета банан.Към остатъка от крема добавих 100гр смлени лешници и 100гр разтопен на водна баня бял шоколад. ООтгоре се намазва с крема и се посипва с кокосово брашно. ако ви остане крем, прибавете му още кокос и оформете топчета, които топвате в бял шоколад и овалвате в кокос. Може да полеете и цялата торта с бял шоколад.
Няма коментари:
Публикуване на коментар