|
|||||
|
|||||
Стъпки за приготвяне Бисквитите се натрошават на ситно. Разтопеното масло се смесва с тях и с така получената смес се покрива дъното на форма с диаметър 26 см. Остава се в хладилника докато приготвите крема. Крема сиренето се разбива с пудрата захар, а готварската сметана се разбива на крем. Към нея се добавя кристалната захар. Двата крема се смесват и към тях се добавя разтвореният на водна баня желатин, разбива се хубаво. Извадете формата от хладилника и сложете крема върху основата, загладете го и отгоре сложете сладкото. После го поставете отново в хладилника да стегне за 4 ч. |
|||||
Продукти За основата: 2 пакет чаени бисквити - използвах "Еверест" с масло - 220 гр. 100 гр. меко масло За крема: 3 бр.крема сирене(всяко пакетче от 125 гр., общо около 375 гр.) 5 с.л. пудра захар 200 ml. готварска сметана 5 с.л. кристална захар 1 бр. желатин За намазване: 1 бурканче конфитюр |
Translate
четвъртък, 18 юли 2013 г.
Чийзкейк без печене
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар