Translate

петък, 1 февруари 2013 г.

Торта "Сникерс"

Една торта шедьовър на Люси : http://lussisworldofartcraft.blogspot.ch/2013/02/blog-post.html
продукти
150 гр.масло
240 гр.захар
250 гр.фъстъци
 
1
Шоколадовите блатове пригответе по ваша любима рецепта за блатове. Трябва да са с размери 25-26 см в диаметър.
2
Разбиваме белтъците и захарта на снежна смес, като за целувки. Върху хартия за печене очертаваме кръг с диаметър около 24 см и шприцоваме (или разпределяме с лъжица равномерно) белтъчената смес.
3
В купичка смесваме свареното кондезирано мляко (дулца де лече) и омекналото масло, докато стане на крем.
4
Сглобяваме тортата по следния начин: отдолу нагоре един шоколадов блат, половината крем, фъстъци, целувчен блат, останалата част от крема, фъстъци и втори шоколадов блат.
5
За украса намазваме с течен шоколад и поръсваме с още малко фъстъци.

Няма коментари: