Необходими продуктиЗа тестото:
| |
Начин на приготвяне
От
продуктите се омесва тесто, което почива 1 час в хладилник. След това
се разточва на 1 см дебелина и се изрязват кръгли сладки. Пекат се 20
минути на 180 С. С миксер белтъците се разбиват на сняг и бавно, без да
се спира бъркането се прибавя сварения захарен сироп от захарта, 2 с.л. вода и лимоновия сок. Сладките се намазват тънко с мармалад и
отгоре с помощта на шприц се правят розички от крема. Могат да се
поръсят с настърган шоколад
|
Translate
четвъртък, 14 февруари 2013 г.
Кошнички с белтъчен крем
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар