Translate

понеделник, 18 февруари 2013 г.

Награда 2

Петя Керанова печели с невероятните си любовни пасти, които й носят метален пасатор на Tefal от конкурса на Kulinar.bg:Любовни пасти
Ключови думи
Тип ястие
 
Вид меню
 

15
30
60

Любовни пасти

8
Любовни пасти
Източник: Petya Keranova
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:десерт
Националност:българска кухня
Кулинар:
Рейтинг: 2
(базиран на 2 отзива)
време
> 90 м.
порции
Начин на приготвяне

1
Разбивате яйцата със захарта до побеляване, добавяте олиото, газираната вода и брашното с бакпулвера, а накрая грис и нишестето (ягода).
2
От продуктите за тестото изпичате на 180 градуса, като проверявате с клечка за зъби кога е готово (от захарта слагате 1 к.ч.).
3
Оставяте да изстине.
4
Приготвяте сироп от 1 к.ч. захар, 1 к.ч.вода и ванилията. Правите малки дупчици в сладкиша, вече изстуден и заливате с топлия сироп.
5
Сварявате крем, като завирате половината прясно мл. с 3 с. л. захар и, бъркайки, наливате на тънка струйка разтвореното в останалите 150 мл прясно мл. 1 с. л. нишесте.
6
Заливате с крема сиропирания блат, нарязвате на пастички и с помошта на формичка насипвате кокосовите стърготини, за да се образуват сърца.
продукти

1 коментар:

Unknown каза...

Страхотно ястие, ще го приготвим със Ангел