Напоследък ягодите, които ядем нямат никакъв вкус(когато не са от градината на мама), та се налага да измислям всякакви начини да ги поднасям.Този специално го опитах за първи път в моята съученичка от Пета(емблематична) гимназия и най-добра приятелка и до ден днешен Дарби, в голямото междучасие, тъй като живееше достатъчно близо до любимото ни даскало..Престояли в хладилника от предната вечер, когато баща и ги бил набрал и донесъл от лозе и майка и ги беше приготвила, ми се сториха толкова вкусни, че помня вкуса им и до ден днешен, също както и вкуса на смилянския боб на майката на Буба, който излапахме изгладнели у тях, след часовете.
-гъсто кис.мл.
-пудра захар
-ром(или коняк)
Няма коментари:
Публикуване на коментар